Det er mange forsikringer å velge mellom, noen bør du absolutt ha, mens andre kan du droppe.  Uføreforsikring er blant forsikringene du bør ha for å sikre en tryggere hverdag.

Hva om du blir ufør?

De fleste er ganske avhengig av den lønnen som kommer inn på konto hver måned. Har du tenkt på hva som skjer om du ikke lenger får den jevne strømmen med penger på konto? Hva om du kun får 60% av det du tjener i dag? Dette kan skje dersom du blir uføre og ikke kan jobbe som før. Livet blir noe snudd på hodet, og man må lære seg å leve på en annen måte enn før – ikke bare pga. at man har blitt uføre. Derfor bør du ha uføreforsikring.

Stor forskjell ved høy lønn

Om du er en av de som har svært høy årslønn vil det å bli uføre ramme deg hardere enn andre. 60% av lønnen gjelder nemlig kun opp til en viss grense, og din handlefrihet blir sterkt begrenset.

Skaff uføreforsikring nå

Ingen ønsker å bli uføre, men livet går ikke alltid som man håper og du kan ikke med sikkerhet vite om noe i fremtiden skjer eller ikke. Det hjelper lite å håpe eller tro at man kan unngå sykdom eller ulykker, derfor bør man ta grep for å sikre fremtiden sin – uansett hva som skulle skjer. Skulle det skje noe som gjør at du ikke lenger kan jobbe vil du være takknemlig for at du har en uføreforsikring som dekker deg. Uføreforsikring bør tegnes snarest mulig, og er en forsikring du bør anskaffe i dag.

Hent inn flere tilbud

Et godt tips som gjelder alle forsikringer er å bruke litt tid på å hente inn tilbud på forsikring. Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper slik at du finner et godt tilbud med gode vilkår og god pris.

Sitter du allerede på en uføreforsikring bør du innhente tilbud fra tid til annen for å sjekke at avtalen din fremdeles er konkurransedyktig på pris. Ved å bare betale forsikringer er du selvsagt godt dekket, men da betaler du også mer enn du strengt tatt trenger. Tenk smart og sjekk dine forsikringer så kan du spare inn en god sum i året. Om du er fornøyd med ditt nåværende forsikringsselskap, er det bare å spørre om de kan matche tilbudet du har fått fra et annet selskap.