Kontakt oss

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt er det bare å ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under. Dreier det seg om selve forsikringen må du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap slik at du får et konkret svar. Dette gjelder spørsmål som rabattordninger, hva som dekkes, egenandeler og lignende.

Kontakt

5 + 12 =

Faq

Hva dekker en MC forsikring?
Motorsykkelforsikring har til likhet med andre bilforsikringer en ansvarsforsikring og ulike kasko forsikringer. Dekningsgraden vil derfor variere ut ifra hvilken forsikringsklasse du ønsker. En ansvarsforsikring dekker kun andre personer og skader på andres eiendeler, mens en fullkasko dekker skader på din egen motorsykkel i tillegg.  Du bør derfor tenke gjennom hva du har behov for, og deretter velge den riktige avtalen for deg.
Hva koster forsikring på MC?
En MC-forsikring varierer i pris mellom de ulike aktørene på markedet, derfor er det viktig å innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper for å sikre den beste prisen. Videre vil selvsagt prisen variere ut ifra hvilken dekningsgrad du ønsker. Bruk vårt skjema til å innhente pristilbud i dag, så kan du raskt og enkelt sammenligne flere forsikringer for å finne den beste for akkurat deg.

Finn pris på MC-forsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!