Om oss

Billig MC forsikring er en nettside der du finner mye god informasjon og en tjeneste der du kan innhente tilbud på forsikringer helt gratis og uforpliktende. Det er mange forsikringsselskaper og derfor viktig å sammenligne pris og vilkår for å sikre seg den beste avtalen. Dette kan du raskt og enkelt gjøre på vår nettside.

Hvem er vi?

Vi hjelper privatpersoner å finne gode forsikringer til en god pris gjennom å ha samlet mye god informasjon og flere forsikringsselskaper på vår nettside. Her får du god oversikt som vil gjøre valget enklere og raskere.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten vår fungerer ved at du fyller ut ett skjema som du finner under. Her velger du hva slags forsikring du ønsker og hvilke forsikringsselskaper du ønsker pristilbud fra. I løpet av tre virkedager vil du ha mottatt en rekke pristilbud, og da gjenstår det bare å sammenligne de mange avtalene du har fått tilbud om. Husk å lese vilkårene godt og sammenligne basert på en totalvurdering. Tjenesten er uforpliktende så du må ikke takke ja til et tilbud om du ikke er fornøyd. Dersom du ikke finner en avtale du er fornøyd med, kan du takke nei til alle tilbudene. Tjenesten koster heller ingen ting, så her er det bare å benytte seg av sjansen.

Hvorfor velge oss?

Vi ønsker at du skal spare tid og penger på å velge gode forsikringer. Derfor har vi denne nettsiden for at du skal finne de beste forsikringene på motorsykkel og til de beste prisene. Her er det bare å fylle ut ett enkelt skjema og velge de leverandørene du ønsker å motta tilbud fra. Vanskeligere er det ikke, så kan du lene deg tilbake eller gjøre andre ting mens du venter på at tilbudene blir tilsendt.

Finn pris på MC-forsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Dette er grunnen til at du bør ha uføreforsikring

Det er mange forsikringer å velge mellom, noen bør du absolutt ha, mens andre kan du droppe.  Uføreforsikring er blant forsikringene du bør ha for å sikre en tryggere hverdag. Hva om du blir ufør? De fleste er ganske avhengig av den lønnen som kommer inn...

les mer

Forsikre katten din

Skal du skaffe deg en katt eller vurderer katteforsikring? Da bør du lese disse rådene for å finne ut om det lønner seg å forsikre katten din. I Norge er det i dag rundt 300 000 husholdninger med katt, der noen har flere enn en pus. Katter går gjerne mye...

les mer